Най-малката дъщеря на принцеса Стефани Монакска и дъщерята на

...
  Най-малката дъщеря на принцеса Стефани Монакска и дъщерята на
Коментари Харесай

Внучката на Грейс Кели тръгна по нейните стъпки! Вижте красавицата Камил!

 

Най-малката щерка на принцеса Стефани Монакска и дъщерята на холивудската легенда Грейс Кели, Камил Готлиб, е не просто член на кралското семейство. Камил е и известна световна персона, а и Instagram звезда. 

Виж още: Над 20 години по-късно: Светът още тъжи за Даяна! А по какъв начин би изглеждала тя през днешния ден?

21-годишната Камил има десетки хиляди почитатели и по всичко проличава, че се трансформира в копие на баба си - дълбоки сини очи, руса коса, ослепителна хубост.

Виж още: Топ 6 на жестоките правила, които принцеса Даяна промени

Най-малката щерка на принцеса Стефани е родена на 15 юли 1998 година Неин татко е Джийн Готлиб - един от кралските стражи. Именно по тази причина и неговото бащинство е дълго прикривана загадка. 

Виж още: Кейт Мидълтън има едно нещо, за което Даяна постоянно е мечтала

Камил постоянно пуска очарователни фотоси в обществените мрежи. Родителите ѝ в никакъв случай не са били женени. Затова пък Камил има извънредно мощна връзка с дядо си, принца на Монако Рение III.

Също като баба си, Камил обожава животните. Така да вземем за пример е пътувала до Тайланд, с цел да помогне в развъждането на бебета тигри. Други обичани животни за принцесата са слоновете.

Въпреки че е едвам на 21 година, Камил е посветила живота си на всевъзможни доброволчески интензивности. 

Иначе като всеки младеж, и Камил обича да излиза с приятелите си. Учи в лицей, а почитателите ѝ в Instagram я назовават " младата Грейс Кели ".

Източник thumbnail: Instagram/Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР